Gerard Palts introduceert coronaproof stoepfeestje

Volkszanger Gerard Palts heeft een creatieve manier bedacht om toch aan de slag te kunnen blijven tijdens de coronacrisis: Een gezellig 20 minuten-durend feestje op de stoep, compleet volgens de richtlijnen van het RIVM.

Het is reeds 3 maanden geleden dat premier Mark Rutte de zogenoemde ‘intelligente lockdown’ afkondigde, waardoor veel bedrijven de deuren konden sluiten en zonder inkomsten kwamen te zitten. Het advies vanuit de overheid: ‘Probeer uw onderneming rendabel te maken binnen de 1.5 meter-samenleving’. Dat besloot Gerard Palts te doen en zo kwam hij op het idee om vanuit een speciaal omgebouwde muziekbus stoepfeestjes te verzorgen door heel Nederland. Hierdoor kan Gerard aan de slag blijven en blijven bijzondere aangelegenheden, als verjaardagen en jubilea, niet onopgemerkt tijdens de coronacrisis. ‘Een win-win situatie dus!’, vertelt een enthousiaste Gerard.

Inmiddels heeft Palts al diverse ‘stoepfeestjes’ achter de rug en het concept mag met recht een succes genoemd worden: ‘Ieder stoepfeestje weer merk je zoveel dankbaarheid, de mensen hebben de gezelligheid echt gemist en ik zelf stiekem ook wel. Dat ik op deze manier voor een bescheiden vergoeding iets kan bijdragen, doet mij veel goeds, besluit de 38-jarige Apeldoorner.

Om het nieuwe idee te vermarkten heeft Gerard een promotievideo inclusief bijbehorende ‘Stoepfeestje Medley’, bestaande uit de verschillende nummers die tijdens een stoepfeestje voorbijkomen, gemaakt. Blue Motion Media is verantwoordelijk voor de productie van de promotievideo.

×