Gerard Palts steekt Stoepfeestje in winters jasje

Afgelopen zomer bedacht Gerard Palts een creatieve manier om toch aan de slag te kunnen blijven tijdens de coronacrisis: Een gezellig 20 minuten-durend feestje op de stoep, compleet volgens de richtlijnen van het RIVM. Inmiddels nadert ons de land de winter en ook hier springt Gerard weer creatief en handig op in met ‘Stoepfeestje Wintereditie’.

‘De afgelopen maanden waren een gekkenhuis, door het hele land mochten we mensen blij maken met stoepfeestjes’, vertelt de 38-jarige Apeldoorner over het succes van de stoepfeestjes. ‘Mensen hebben nou eenmaal behoefte aan gezelligheid, zeker in de huidige tijd. Met de winter in aantocht, zochten we een manier om dat echte wintergevoel naar de mensen toe te brengen en dat is met ‘Stoepfeestje Wintereditie’ gelukt!’, besluit Gerard. ‘Stoepfeestje Wintereditie’ is een 20-minuten durend, coronaproof feestje op de stoep, compleet met lichtshow, rookmachine, confetti én levensechte sneeuw.

×