Gerard Palts & Jermaine Stuiver geven een exclusief huiskamerconcert via Facebook

Door de maatregelen tegen het coronavirus, zijn er momenteel geen optredens, concerten of andere vormen van gezelligheid. Om dit gat enigszins op te vullen, hebben Gerard Palts en Jermaine Stuiver besloten om op vrijdag 1 mei een exclusief huiskamerconcert te geven via Facebook.

‘De laatste tijd krijg ik van veel fans te horen dat ze de gezelligheid missen en voor ons artiesten is het natuurlijk ook een groot gemis om niet op te kunnen treden’, vertelt Gerard Palts. ‘Daarom heb ik in overleg met Jermaine besloten om aanstaande vrijdag een huiskamerconcert te geven via Facebook, om zo toch enigszins wat Hollandse gezelligheid te creëren in deze moeilijke periode’. Op de vraag welke nummers er zoal gezongen zullen worden tijdens het huiskamerconcert, reageren de Apeldoornse zangers: ‘Dat ligt aan de kijkers, zij bepalen wat er gezongen wordt. Verzoeknummers kunnen van tevoren of tijdens de uitzending worden ingestuurd via Facebook.’

Het huiskamerconcert zal vanaf vrijdag 1 mei om 20:00 live op de Facebook-pagina van Gerard Palts worden uitgezonden.

×