Nieuwe videoclip Gerard Palts opgenomen in Apeldoorn

Apeldoorn – Kledingwinkel Bla-Bla, restaurant Silk en de galerie van Jacksart: de Apeldoornse zanger Gerard Palts heeft de videoclip voor zijn nieuwe single Mooi Van Buiten, Stout Van Binnen opgenomen op bekende Apeldoornse plekken.

Door Natalie Polman

Gerard Palts is een volkszanger uit Apeldoorn, bekend van liedjes als Jij Bent Een Golddigger en Jongen Van De Handel. Vandaag maandag 27 maart komt zijn nieuwe single Mooi Van Buiten, Stout Van Binnen uit. De single is vier jaar geleden tot stand gekomen in tv-programma De Muzikale Uitdaging van TV73. Hierin werd Gerard uitgedaagd om samen met presentator Nol Roos en producer Kees Tel binnen drie uur een complete single te maken.

Echte Apeldoornse clip
Het resultaat is nu officieel uitgebracht met een echt Apeldoornse videoclip, want de scènes zijn geschoten bij kledingwinkel Bla-Bla, restaurant Silk en in de kunstgalerie van Jacksart. Jack Liemburg van Jacksart heeft ook de cd-hoes van Gerards single ontworpen. Ook leuk: Gerard’s zoon Yi Tjong speelt een prominente rol in de clip.

Bron: Algemeen Dagblad

×