Gerard Palts maakt tussenstand 3FM Serious Request bekend: €3.408.661,-

Jaarlijks strijkt het Glazen Huis van 3FM Serious Request ergens in Nederland neer om geld op te halen voor het Rode Kruis. Dit jaar is er gekozen voor de thuisstad van Gerard: Apeldoorn. Het thema is ‘Breng ze weer samen’ en Gerard Palts is als ambassadeur betrokken bij deze editie van Serious Request. Zo kreeg de geboren en getogen Apeldoorner de eer om op zaterdag 23 december de tussenstand bekend te maken: €3.408.661,-

‘Apeldoorn leeft!’, antwoordt een glunderende Gerard Palts op de vraag van 3FM-dj Eva Koreman hoe het evenement verloopt. ‘Er heerst een fantastische sfeer en het is helemaal leuk dat het in Apeldoorn plaatsvindt’, vervolgt Gerard. Vervolgens mag hij de tussenstand bekend maken en die is ongekend: €3.408.661,-. ‘Fantastisch, echt fantastisch’, klinkt het uit de mond van de zanger, die vervolgens springend en juichend met een uitbundige menigte van 10.000 mensen de uitslag viert.

3FM Serious Request is de veertiende editie van de jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. De opbrengst van deze editie zal worden ingezet om verscheurde families te herenigen in rampgebieden. Gaststad van Serious Request 2017 is Apeldoorn, waarmee het evenement voor de eerste keer in de provincie Gelderland plaatsvindt.

Voor meer informatie over 3FM Serious Request: https://www.npo3fm.nl/seriousrequest