Gerard Palts tekent bij D-River Music

Gerard Palts gaat een samenwerking aan met platenmaatschappij D-River Music, zo maken beide partijen vandaag bekend. D-River Music zal vanaf heden verantwoordelijk zijn voor de distributie van de singles van Gerard.

Karl Kaspers en Gerard werkten eerder al succesvol samen, daar Karl verantwoordelijk is geweest voor de productie van diverse videoclips van Gerard. ‘We kennen elkaar goed en hebben allebei veel vertrouwen in de samenwerking’, vertellen beide heren zichtbaar tevreden. D-River Music is een minor platenmaatschappij en werkt samen met o.a. Ray van der Heiden, Theodoor, Mark Rijs en Donny van der Roest.

Volgende maand zal de nieuwe single van Gerard, genaamd ‘Julietta’, als eerste resultaat van de samenwerking verschijnen onder het label D-River Music.

×