Gerard Palts brengt ode aan het uitgaansleven met nieuwe single!

Gerard Palts is allang geen onbekende meer in de Nederlandse artiestenwereld. De Apeldoorner werd bekend met ‘Jongen Van De Handel’ en bracht daaropvolgend ‘Julietta’ en ‘Jij Bent Een Golddigger’ uit. Nu is het tijd voor een nieuwe single: ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’!

Het is alweer vijf jaar geleden dat Gerard met het idee kwam om een kroegnummer te maken. Dit resulteerde in het nummer ‘Sientje’, dat Gerard exclusief maakte voor het gelijknamige Apeldoornse café. Inmiddels zijn we, zoals gezegd, vijf jaar verder en heeft Café Sientje haar deuren gesloten.

Desondanks werd het nummer nog regelmatig aangevraagd en dat deed Gerard ertoe besluiten om de meezinger officieel uit te brengen in een nieuwe versie: ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’. ‘Het nummer is een ode aan het uitgaansleven, waar ik als zanger wekelijks deel van uit mag maken’, zegt de 37-jarige zanger zelf over zijn nieuwe single. Kenners omschrijven ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ als een krachtige, opzwepende, swingende, uptempo popsingle,

Het nummer komt uit de pen van Frank van Etten en is gecomponeerd door Manfred Jongenelis en Ruud Sligchers. Willem de Bie is verantwoordelijk voor de promotie en GP Music neemt de distributie voor haar rekening.

Beluister de single via Spotify!

×