Gerard Palts maakt nieuwe single in samenwerking met TV73!

Gerard Palts is terug met een nieuwe single. Na nummers als ‘Jongen Van De Handel’ en ‘Jij Bent Een Golddigger’ vond de Apeldoornse volkszanger het tijd voor een nieuwe meezinger met als resultaat ‘Mooi Van Buiten, Stout Van Binnen’.

De single is tot stand gekomen in het tv-programma ‘De Muzikale Uitdaging’ van TV73. Hierin werd Gerard uitgedaagd om samen met presentator Nol Roos en producer Kees Tel binnen drie uur een complete single te maken. En dat is dus gelukt, met als resultaat ‘Mooi Van Buiten, Stout Van Binnen’. Gerard zelf omschrijft de single als een vrolijke meezinger en ook mede-schrijvers Nol Roos en Kees Tel zijn enthousiast over de nieuwe single. ‘In 3 uur een complete single maken is al een uitdaging op zich. Dat we zo’n mooi resultaat hebben kunnen neerzetten, maakt ons extra trots’, stellen Roos en Tel.

Voor de single is Gerard een unieke samenwerking aangegaan met Jack Liemburg. De Apeldoornse kunstenaar heeft speciaal voor de nieuwe single een schilderij gemaakt, welke is verwerkt tot CD-hoes. En het resultaat valt in smaak: ‘Prachtig. Jack heeft echt iets heel tofs neergezet’, oordeelt de volkszanger tevreden. In de videoclip zijn ook diverse shots te zien van het atelier Jacksart.

De single verschijnt op maandag 27 maart 2023 bij GP Music en is te streamen bij de bekende platforms. Karl Kaspers van Blue Motion Media is verantwoordelijk voor de productie van de videoclip en de promotie wordt verzorgd door Willem de Bie.

Beluister de single via Spotify!

×