Gerard Palts en Yi Tjong Chen lanceren GP Music!

Nederland heeft er een nieuw platenlabel bij: GP Music. Het nieuwe platenlabel is opgericht door Gerard Palts en Yi Tjong Chen en zal zich gaan richten op de begeleiding van bekende en onbekende Nederlandstalige artiesten bij het uitbrengen van muziek.

Hoewel er achter de schermen al werd gewerkt aan het opzetten van GP Music, werd hierover niets naar buiten gebracht. Dit was een bewuste keuze. ‘Wij hebben er de afgelopen tijd voor gekozen om in de luwte te blijven zodat wij langzamerhand de benodigde expertise op konden doen’, vertellen Gerard Palts en Yi Tjong Chen hierover.

Gerard zit inmiddels ruim 15 jaar in het vak en werkte samen met diverse platenlabels, zoals RHB Producties en D-River Music. Nu richt hij zijn eigen label op: GP Music. De komende maanden zal GP Music niet onopgemerkt blijven. ‘Die tijd staat in het teken van veel afspraken maken met potentiële partners. Ik heb er heel veel zin in!’, glundert de 37-jarige volkszanger uit Apeldoorn.

Binnenkort zal de nieuwe single ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ van Gerard Palts als eerste release onder het label verschijnen.